Klein is fijn 🙂

Grote legoprojecten zijn fantastisch, maar wat als je even snel iets leuks wilt maken? Dat is wat ons met brickiez gelukt is! Met de juiste basissteentjes maak je in een uurtje zo een paar nieuwe figuurtjes. Ideaal voor als je maar af en toe een momentje hebt om te bouwen.

Die passie om grappige figuurtjes te bouwen delen we graag met jou! Gebruik onze brickiez als inspiratie of schaf een brickie kant en klaar aan in onze shop. Met een tiental steentjes en een paar oogjes bouw je de leukste legovriendjes voor aan een ketting, als ring, sleutelhanger of om gewoon mee te spelen.

Een BRICKIE in huis voor 5 euro!

We willen iedereen in Nederland de mogelijkheid geven een BRICKIE in huis te hebben voor vijf euro, inclusief verzendkosten. We hebben BRICKIEZ kettingen van € 3,50 die we voor € 1,50 bij je thuis bezorgen!

Wat komt er nog aan?

Op dit moment hebben we al een tiental verschillende kettingen en sleutelhangers in onze shop. Binnenkort volgen ook oorbellen en ringen. Bij ons aan de deur kun je wel terecht voor een heleboel verschillende “custom” BRICKIEZ kettingen. Kom eens kijken!

Ons BRICKIEZ Instagram account zijn we pas net begonnen. Daar gaan we vanaf nu regelmatig leuke BRICKIEZ op plaatsen.

We hebben ook het idee om een BRICKIEZ uitbreidingsset te gaan verkopen. Een handje vol handige BRICKIE onderdelen waarmee je zelf verschillende BRICKIEZ kunt maken in combinatie met je eigen steentjes thuis.

We houden je op de hoogte…

BRICKIEZ TEAM

Ferry
Directeur

Favoriete brickie: BRICKIEZ Ketting Geel

Jolle
Stichter van Brickworld

Favoriete brickie: DOUBLE TROUBLE

Marcel de Jong met één van zijn BRICKIEZ

Marcel de Jong
Director of Fun

Favoriete brickie: MAD BRICKIE Schedel